TIP na darček pre 6 ročné dievčatko

6 ročné dievčatko začína byť už malá slečna a - čo si budeme nahovárať, potrebuje sa aj parádiť. Má predsa obrovský vzor, svoju mamičku. Aj ona chce mať svoj vlastný svet a svoju radosť. Aký darček rozžiari oči vášho dievčatka?

Naším dnešným tipom na darček pre 6 ročné dievča je detská šperkovnica s melódiou. Nie je to len pekný dekoratívny predmet, ktorý očarí dievčatko. Šperkovnica má aj praktické využitie pre uloženie drobných dievčenských cenností a môže naplniť aj emocionálne potreby dievčatka.  Estetický zážitok umocní jemná melódia vďaka vstavanému hudobnému mechanizmu na kľúčik.  Hudobná šperkovnička je pekný darček, ktorý môže byť veľmi osobný a špeciálny a hudba ktorá hrá, môže pripomínať dievčatku nejakú jedinečnú udalosť alebo osobu.

Z našej ponuky odporúčame túto modernú štýlovú hraciu skrinku od populárnej holanskej firmy Little Dutch.Šperkovnica s melódiou Little DutchŠperkovnica Little Dutch


Veľmi pekná je tiež menšia hudobná šperkovnička so zásuvkou, ktorá má rozprávkovo romantický dizajn s motívom jednorožca a víly na veku.
Hudobná šperkovnica - tanečnica, Labutie Jazero
Ak obľubujete slávnu Beethovenovu melódiu Pre Elišku, tak toto je tá najlepšia hracia skrinka práve pre vás. Baletka sa zvŕta práve na túto nadčasovú melódiu. Hudobná šperkovnička je zdobená trblietkami, ktoré dodávajú hracej skrinke decentný lesk.

Hracia skrinka šperkovnica s melódiou Pre Elišku
Najvyššou triedou medzi hracími skrinkami pre dievčatá sú tieto veľké šperkovnice s jedným otváracím šuflíkom a množstvom priehradiek. Hudobná šperkovnica s dvoma poschodiami je vystlaná saténom, čo dodá skrinke výnimočnosť a mladej slečne dôležitosť. Zmestí sa do nej veľa šperkov, prstienkov, náhrdelníkov a keďže prstene sa dajú zasunúť do priehradky, budú pevne uložené.

Tieto hudobné šperkovničky sú už naozaj veľké s rozmermi až 19 x 11 x 9,5 cm.


Pre dievčatá, ktoré majú vzťah ku koňom, bude určite atraktívna táto hracia skrinka s koníkom so zlatými kopýtkami, ružovou hrivou, ružovým chvostíkom.

 

A do takej hracej skrinky patria samozrejme aj šperky. A najlepšie sú tie, ktoré si malá slečna vyrobí sama. :-)

Kreatívne sady pre dievčatá umožňujú dievčatám už od 5-6 rokov poľahky podľa návodu vlastnoručne vytvoriť krásne náramky, náhrdelníky či iné ozdoby. Tvorivá činnosť im prinesie veľa zábavy a krásny výsledok uspokojivý pocit hrdosti na vlastné dielo. Dievčatá si pri kreatívnej hre rozvíjajú jemnú motoriku a manuálnu zručnosť, fantáziu ale aj trpezlivosť a schopnosť sústredenia sa.